Kunstroute rondje Watertoren Schimmert

Nieuwsbrief Archief

Nieuwsbrief 11, 2017

Nog even een laatste 'opwarmertje' om je te verleiden om ook dit jaar weer kunstroute Rondje Watertoren te bezoeken. Want het is de moeite waard. Het traditionele concept met 60 kunstenaars op 28 locaties staat nog overeind. Maar er zijn verrassende nieuwe locaties bijgekomen en ook de beeldende kunsten zijn uitgebreid met mooie zang en muziek. Komen dus, aanstaande zondag, 30 april. Vanaf 10 uur is het feest in Schimmert!

 

 

Nieuwsbrief 10, 2017

Over twee weken is het zover, dan staat Schimmert weer bol van de kunst. Met verrassende nieuwe deelnemers, zoals de Limburgse Kunstkring en ook prachtige nieuwe locaties zoals herenhoeve Bockhof. De route is iets ingekort, maar daar staat tegenover dat je letterlijk twee rondjes kunt lopen. Startend vanaf de watertoren loop je bijvoorbeeld een rondje Groot en Klein Haasdal of precies de andere kant op, via de Hoofdstraat, Mareweg en Achter Schimmert weer terug. Tussendoor zijn er genoeg plaatsen waar je even kunt pauzeren en bijkomen. Kunstroute Rondje Watertoren is eigenlijk gewoon een dagje uit en puur genieten. Nu alleen nog een lentezon en het evenement kan niet meer stuk.

 

Nieuwsbrief 9, 2017

  Met nog krap 2 maanden te gaan, wordt het tijd om u weer warm te maken voor Rondje Watertoren 2017. Zoals ieder jaar hebben we weer van alles voor u in petto. Nieuwe locaties, nieuwe kunstenaars en de Watertoren wordt in zijn geheel ingericht door 6 kunstenaars van de Limburgse Kunstkring.
In deze nieuwsbrief aandacht voor de nieuwe organisatie, de locatie van de unieke muzikale ambachtsman Jan Knooren (nieuw) en de wereld achter de kunstenares Annemiek Janmaat.

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en achtergronden

Nieuwsbrief Archief
Scroll to top