Kunstroute rondje Watertoren Schimmert

Toegevoegd 11 maanden 2 weken geleden

Bron: http://www.babkemoelee.nl/

Ontwapenend is waarschijnlijk de leukste omschrijving van haar werk.

Babke Moelee werkt in Brons. Haar beelden zijn figuratief, lief, luchtig en speels, maar ontwapenend is waarschijnlijk de leukste omschrijving van haar werk.

De nadruk legt zij op de houding en het gevoel, dit moet kloppen en de toeschouwer raken. Alles heeft een reden en alles heeft een doel. Zowel de details die zijn aangebracht, als alles wat weggelaten is, versterken haar beelden.

Ook haar passie om brons te combineren met andere materialen zoals murano glas, water, natuursteen of edelsteen, dienen altijd dit doel. Daarin blijft Babke zoeken naar juiste verhouding en vorm, zonder dat het zwaar wordt. Haar modeachtergrond geeft haar werk een extra dimensie. Met oog voor detail werkt zij de patronen van de kledingstukken prachtig uit. Dit alles, in combinatie met haar eigenzinnige manier van patineren, maken haar beelden zeer uniek.

 

Opdrachten

Naast het vervaardigen van eigen creaties, werkt Babke graag in opdracht. Aan de hand van foto’s, gesprekken en het uitwisselen van ideeën en gevoelens, is zij zeer goed in staat om dit vervolgens te vertalen naar een beeld. Ook voor bedrijven en instellingen, zoals de universiteit Maastricht, Trimbos Instituut, en Huis voor de Sport, maakt Babke inmiddels al jaren awards, afscheidscadeaus en dankbetuigingen in opdracht.

Meer informatie over mijn werkwijze en inspiratie? Bekijk dan Over Babke

Wilt u op bezoek komen? Dan bent u van harte welkom in mijn atelier. U kunt mij bellen of mailen voor een afspraak.

Category: 
Tags: 
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en achtergronden

Scroll to top