Kunstroute rondje Watertoren Schimmert

Toegevoegd 1 jaar 1 maand geleden

Bron: http://www.erikpluisart.com/nl/

In 1963 geboren in Geulle een klein dorpje in Zuid Limburg. Na zijn opleiding werkte hij onder leiding van diverse gerenommeerde kunstenaars uit binnen- en buitenland enthousiast aan een figuratieve en realistische stijl. Tijdens die zoektocht naar een eigen stijl en het uitdiepen van diverse schildertechnieken werd hij geïnspireerd door abstracte vormgeving. Tijdens deze passievolle en creatieve periode maakte hij een snelle groei naar een persoonlijke stijl.

De expressionistische werken ontstaan door een wisselwerking van toeval en intuïtie. In dit proces van samenspel van verschillende verfsoorten en mediums ontstaat door gestuurd toeval een samenspel van kleuren. Door het opbouwen van diverse lagen epoxy en diverse verf ontstaat een gesuggereerde maar ook een daadwerkelijke diepte. Erik doet inspiratie op in de bijzondere  patronen en structuren in de natuur en beelden onder de microscoop. Zijn fascinatie voor beelden uit de kosmos en beelden naar de aarde vanaf de hemel zijn terug te zien in zijn werk

Als kunstenaar is Erik gefascineerd door het proces van stromende beken en verbindende kleuren die uitdrukking geven aan de zoektocht naar balans in zijn leven.

Laat je inspireren door zijn werk en prikkel je eigen verbeelding.
 

Category: 
Tags: 
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en achtergronden

Scroll to top