Kunstroute rondje Watertoren Schimmert

Nieuwsbrief 11, 2017

 

 

 

Nieuwsbrief  25-4-2017

   
 
 

 

 

Nog even een laatste 'opwarmertje' om je te verleiden om ook dit jaar weer kunstroute Rondje Watertoren te bezoeken. Want het is de moeite waard. Het traditionele concept met 60 kunstenaars op 28 locaties staat nog overeind. Maar er zijn verrassende nieuwe locaties bijgekomen en ook de beeldende kunsten zijn uitgebreid met mooie zang en muziek. Komen dus, aanstaande zondag, 30 april. Vanaf 10 uur is het feest in Schimmert!

 
 

 

.

‘Dae van Oss’ in de eigen St. Remigiuskerk

Al sinds het begin van de Kunstroute is, naast de watertoren, ook de St. Remigiuskerk het stralend middelpunt van Rondje Watertoren. En dat is niet in de laatste plaats te danken aan pastoor John van Oss, die groot liefhebber is van kunst en cultuur. Jo Frijns, amateurfotograaf, maakte een prachtige fototentoonstelling over pastoor van Oss.

Lees verder

Genieten van de zusjes Weerts

Met al jaren een vaste locatie en nu met hun vader in de organisatie en de beide zusjes in de kunsten, is de familie Weerts uit Schimmert goed vertegenwoordigd in Rondje Watertoren. Chantalle Weerts is een van de deelnemende grafisch kunstenaars. Haar fotografische beelden werden onlangs geselecteerd voor Nederlands beste 100 jonge fotografische talenten van 2017. Haar zus Celine, begonnen bij het Schimmertse kinderkoortje, is inmiddels is afgestudeerd aan de Dutch Academy of Performing Arts.

Lees verder

 
   

Stuur deze nieuwsbrief aub zoveel mogelijk door in uw eigen netwerk.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en achtergronden

Scroll to top