Kunstroute rondje Watertoren Schimmert

Nieuwsbrief 18, 2018

 

 

 

Nieuwsbrief  11-04-2018

   
 
 

 

 

Kunstroute Rondje Watertoren nadert met rasse schreden. Om vast wat op te warmen in deze nieuwsbrief een kijkje in de keuken van een nieuwe locatie en een rondje, binnen het rondje: een mooie kunst leraar-leerling-familieband.Staat het al in uw agenda? Op 29 april kunt weer, bijvoorbeeld startend vanaf de watertoren, een rondje Groot en Klein Haasdal doen of precies de andere kant op, via de Hoofdstraat, Mareweg en Achter Schimmert weer terug. Tussendoor zijn er genoeg plaatsen waar je even kunt pauzeren en bijkomen.

 
 

 

De folder is uit

Bekijk de route en alle kunstenaars, locaties en pleisterplaatsen via deze link.

Lees verder

Leraar en leerling exposeren samen

Zo’n 6 jaar geleden maakten John van Schipstal en Sef Soons voor het met elkaar eerst kennis. De dochter van Sef was bij John, al jaren gevestigd als kunstenaar in Cuijk, in de leer en hield samen met andere cursisten een expositie.

Lees verder

T Gemeinsjapshoes: spiksplinter nieuwe locatie

Kunstroute Rondje Watertoren heeft dit jaar een hele nieuwe en mooie grote locatie tot haar beschikking. T Gemeinsjapshoes zet de deuren wijd open en geeft aan maar liefst 5 kunstenaars een plek. Daarnaast kun je bij de aangrenzende Brasserie ‘Bie Oss’ terecht voor verschillende versnaperingen.

Lees verder

 
   

Stuur deze nieuwsbrief aub zoveel mogelijk door in uw eigen netwerk.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en achtergronden

Scroll to top