Kunstroute rondje Watertoren Schimmert

Nieuwsbrief 19, 2018

 

 

 

Nieuwsbrief  22-04-2018

   
 
 

 

 

Onze laatste nieuwsbrief voor de kunstroute los barst. Zouden de weergoden ons ook zo goed gezind zijn als dit weekend? Ach, de kunst maakt het helemaal goed. Vergeet u vooral niet om op 29 april IN de Watertoren te gaan kijken!  Het is Smaak! wat de klok slaat. Goede smaak? Zeker! Maar vooral úw smaak bepaalt het resultaat. Nieuwsgierig? Kom dan vooral het laatste weekend van april een rondje door Schimmert doen. Het is zeker de moeite waard.

 
 

 

Samen met de Koning

Op Koningsdag wordt door de kinderen van Schimmert een speciaal kunstwerk gemaakt. Tessie Crombach, bekend van Trash Concepts, zal een bijzondere workshop met plastic afval verzorgen; het resultaat zal 29 april te zien zijn in de Watertoren en is onderdeel van de Smaak! expositie.

Lees verder

Over Smaak! valt niet te twisten….toch?

John maakt kunst, doceert kunst en ademt kunst en zijn enthousiasme is aanstekelijk. Zijn Atelier Nosh staat voor krachten bundelen, elkaar inspireren en samen creëren, in de breedste zin van het woord. John laat zich daarbij niet beperken door enig kader.

Smaak! bundelt vele vormen van kunst in de Watertoren.

Lees verder

Jos Cremers én Jos Cremers

Het is volgens ons echt de eerste keer dat we twee deelnemers hebben met exact dezelfde naam. Jazeker en ook nog met dezelfde schrijfwijze. Bovendien zijn het allebei schilders. En hoe goed we ook hebben opgelet, waar de pr-dame van Rondje Watertoren bang voor was, is toch gebeurd: in de folder zijn ze verwisseld! Daarom in deze nieuwsbrief even extra aandacht voor twee keer Jos. We noemen ze Jos Cremers uit Spaubeek en Jos Cremers uit Oirsbeek.

Lees verder

 
   

Stuur deze nieuwsbrief aub zoveel mogelijk door in uw eigen netwerk.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en achtergronden

Scroll to top