Kunstroute rondje Watertoren Schimmert

Nieuwsbrief 9, 2017

 

 

 

Nieuwsbrief  9-3-2017

   
 
 

 

 

Met nog krap 2 maanden te gaan, wordt het tijd om u weer warm te maken voor Rondje Watertoren 2017. Zoals ieder jaar hebben we weer van alles voor u in petto. Nieuwe locaties, nieuwe kunstenaars en de Watertoren wordt in zijn geheel ingericht door 6 kunstenaars van de Limburgse Kunstkring.
In deze nieuwsbrief aandacht voor de nieuwe organisatie, de locatie van de unieke muzikale ambachtsman Jan Knooren (nieuw) en de wereld achter de kunstenares Annemiek Janmaat.

 
 

 

Nieuwe organisatie

De Stichting Evenementen Kern Schimmert (kortweg EKS) neemt in 2017 het stokje van de organisatie van het Rondje watertoren over. Voor de buitenwacht blijft alles dit jaar nog het zelfde. Achter de schermen heeft een gedegen organisatie plaatsgenomen. Wie dat zijn en wat ze gaan doen,

leest u verder...

Jan Kooren

Kunstroute Rondje Watertoren beperkt zich tot nu toe tot beeldende kunsten. Dat is jammer, zeker in het geval van locatiehouder Jan Knooren (nieuw dit jaar), een topkunstenaar op het gebied van muziek en ambacht. Jan is bescheiden en stelt graag zijn ruimte beschikbaar, maar we zouden hem en alle bezoekers van het rondje tekort doen om niet een tipje op te lichten van deze begaafde muzikale ambachtsman.

Lees verder

Annemiek Janmaat

Annemiek Janmaat is beroepsmatig kunstenaar en doet ook als locatiehouder mee aan Rondje Watertoren. Elk jaar komen er gemiddeld zo’n 600 mensen binnen lopen om haar nieuwste werk te bewonderen. “En om lekker door mijn huis en tuin te struinen”; zegt Annemiek lachend.

Lees verder

 
   

Stuur deze nieuwsbrief aub zoveel mogelijk door in uw eigen netwerk.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en achtergronden

Scroll to top