Kunstroute rondje Watertoren Schimmert

Wie

De organisatie van Kunstroute Rondje Watertoren Schimmert

Vanaf 2017 wordt de organisatie van de Rondje Watertoren verzorgd vanuit de Stichting Evenementen Kern Schimmert, kortweg EKS. Deze stichting heeft o.a. tot doel het organiseren van evenementen ter promotie van de kern Schimmert en financiële ondersteuning van de deelnemende verenigingen. De stichting wordt gevormd door 4 Schimmertse verenigingen: Schutterij Sint Sebastiaan, Fanfare Sint Caecilia, Turnvereniging Excelsior en Voetbalvereniging Schimmert.

Elk jaar worden locatiehouders en kunstenaars benaderd door de organisatie die dit jaar bestaat uit: Leon Starmans en Wiel Ramakers (beiden Turnvereniging Excelsior), Ruud Bemelmans en Eric Hennekens (beiden Schutterij Sint Sebastiaan), Nico Eurelings (niet gebonden lid) en Saskia Eggen en Miel Weerts (beiden Fanfare Sint Caecilia); op de achtergrond worden zij geholpen door Elly en Dré Kerbush, en Els Peeters en Tom Henning.

Contact opnemen kan via secretariaat@rondjewatertoren.nl

 

Locaties
Het succes van Rondje Watertoren de afgelopen jaren, was vooral te danken aan de medewerking van vele locatiehouders. Ook dit jaar hebben veel Schimmertenaren hun medewerking toegezegd. Het brede kunstaanbod is te zien in geweldige locaties als de gerestaureerde Limburgse boerderijen, prachtige tuinen, ateliers van lokale kunstenaars en niet te vergeten de Sint Remigiuskerk en de Watertoren.

Vrijwilligers
Niet altijd zichtbaar is het werk van de vele vrijwilligers, die tijdens het evenement het vaak 'onzichtbare' werk doen.

Sponsors
Last but not least wordt de kunstroute ondersteund door een aantal sponsoren, die ons initiatief een warm hart toedragen en waar we indien nodig beroep op kunnen doen.

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en achtergronden

Scroll to top